Col·lectius valencians en defensa del territori i pel dret a un habitatge digne s’uneixen contra les polítiques neoliberals i depredadores

L’àrea metropolitana de València des de fa molts anys l’embat de les polítiques neoliberals i depredadores caracteritzades per fer del territori i de l’habitatge uns elements de mercaderia quan en realitat són uns bens comuns a gestionar per a la seua conservació i millorament, d’acord amb les necessitats de les generacions actuals i futures. Actualment, al final d’una legislatura anunciada com “la del canvi”, observem que, malgrat algunes mesures proteccionistes, els nous governs valencians han seguit sotmesos als grans poders econòmics que destrueixen el territori i especulen amb l’habitatge. Així, una vintena de col·lectius han decidit encetar una campanya de mobilització i agitació per a protegir el territori i defensar l’habitatge, des del convenciment que la lluita social és la millor eina per a fer front a aquestes problemàtiques.

El dijous 28 de febrer de 2019, a partir de les 18.00 hores, tindrà lloc la presentació de la campanya “València no està en venda” a la plaça de Benimaclet. Al cor del poble hi haurà taules informatives dels diversos col·lectius, es llegirà el manifest de campanya, es presentarà la pàgina web i el mapa de conflictes. La jornada acabarà amb una kafeta al CSOA L’Horta.